FAQ

Veelgestelde vragen en antwoorden

Ja, de hoogte van de planten is gemeten boven de kluit/pot! De kluit/pot is dus niet meegenomen in de hoogte die wij communiceren.

Planten tot 60 cm bezorgen wij standaard op dinsdag en vrijdag, hier ontvangt u een Track & Trace van op moment van verzending. Heeft u voorkeur voor een (andere) dag dat de buxus vervanger wordt afgeleverd? Geef het gerust aan in de notities bij de bestelling. Haagplanten >60 cm leveren wij binnen 2 tot 7 werkdagen met ons eigen transport, u ontvangt z.s.m. een e-mail van ons op welke dag en in welk tijdsbestek wij dit afleveren.

Voor buxus vervangers met een hoogte tot 40 cm wordt €8,95 verzendkosten gerekend. Bij een bestelling naar België €19,95.

Voor haagplanten met een hoogte > 40 cm zijn de verzendkosten €39,95.

Vanaf een orderwaarde van €400,- leveren wij gratis.

Voor de levering van de buxus vervanger hoeft u niet per se thuis te zijn. We zetten de bestelde planten dan netjes in uw tuin neer of leveren het bij de buren af. Optioneel kunt u bij het bestellen een notitie achterlaten, zodat wij weten waar de haagplanten neergezet mogen worden.

Ja, wij bieden de optie aan om uw bestelling op te halen bij onze kwekerij in Lunteren. Wel dient de bestelling dan van te voren online geplaatst te zijn. Tijdens het bestellen kunt u kiezen voor de optie ‘Afhalen’. Zodra de bestelling is geplaatst nemen wij contact met u op om te bespreken wanneer u de planten wilt komen afhalen, zodat ze voor u klaarliggen op het juiste moment.

Het is mogelijk om vanuit België planten bij ons te bestellen. Wij leveren namelijk ook in België. De transportkosten daarvoor zijn €19,95 bij een hoogte tot 40 cm.

Wij bieden een groeigarantie van 3 maanden op onze planten. Daarvoor geldt wel dat de planten na ontvangst binnen 24 uur aangeplant moeten zijn. Ook moet de grond geschikt zijn gemaakt voor de aanplant en de planten moeten in deze periode voldoende water hebben gehad. Alleen zo kunnen we de kwaliteit garanderen.

Heeft u een plant die slecht is aangeslagen? Stuur dan een aantal totaal- en detailfoto’s van de plant naar info@buxusvervanger.nl met uw gegevens. Vermeld ook hoe de plant is aangeplant, in welke grond dat is gebeurd en hoeveel water er is gegeven.

Omdat wij de buxus vervangers kweken in pot kunt u deze het gehele jaar door aanplanten!

Topkwaliteit voor de laagste prijs

Bent u op zoek naar een Japanse hulst die er voor lange tijd prachtig bij zal staan? Kies dan voor onze haagplanten!