Het is momenteel een uitstekende tijd om buxus vervangers aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Over de kwekerij

Maak kennis met Buxusvervanger.nl

Bent u op zoek naar groenblijvende hagen en sierheesters? Maak dan kennis met ons, de trotse kwekers van buxus vervangers. Al meer dan 60 jaar zijn wij gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsplanten voor in uw tuin en buitenruimte. De afgelopen jaren hebben wij ons met name gericht op het kweken van de Ilex crenata in allerlei vormen. De Ilex crenata is een fantastische, groenblijvende heester die weinig onderhoud nodig heeft. De Ilex wordt veel gebruikt om de buxus te vervangen omdat hij qua uitstraling lijkt op de buxus maar niet vatbaar is voor buxusrups en buxusmot. Dankzij de Ilex crenata is een bruine, kaalgevreten Buxus in uw tuin definitief verleden tijd en geniet u het hele jaar door van een groene haag!

Hectare grond om op te kweken
2
Jaar ervaring
+ 25
Van de klanten beveelt ons aan
75 %

Daarom kiest u voor een buxus vervanger

Met groenblijvende heesters brengt u structuur aan in uw tuin en buitenruimte. Creëer bijvoorbeeld een stukje privétuin waar u in alle rust een dutje kunt doen of een boek kunt lezen. Een fraai geknipte Ilex haag past zowel in een klassieke als een moderne tuin. Door zijn stevige structuur, frisgroene blaadjes en witte bloemetjes (in mei en juni) is de haag veelzijdig toe te passen en een echte eyecatcher. Uw tuin ziet er het hele jaar door verzorgd en uitnodigend uit. Wij verkopen verschillende soorten buxus alternatieven voor een scherpe prijs. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de Green Hedge, Caroline Upright, Taxus, Liguster en Portugese Laurier.

Wilt u meer weten over de aanplant en verzorging van de Ilex crenata? Of heeft u vragen over onze service, levering en aanplantgarantie? Neem dan vrijblijvend contact op met onze kwekerij.

Ilex crenata Caroline Upright in pot