Het is momenteel een uitstekende tijd om buxus vervangers aan te planten. Bestel snel online!

Zoek
Klantbeoordeling 9.4
4.7/5

Ilex crenata bol

Ilex crenata bol

Vanaf: 22,5014,95

Dichtheid

Compacte groei

Groeisnelheid

10 cm per jaar

Standplaats

Schaduw, halfschaduw, zon

Winterhard

Wintergroen / groenblijvend

Diameter

20 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm, 70 cm, 80 cm, 90 cm

Tal van mogelijkheden met Ilex crenata bollen.

Met Ilex crenata bollen kunt u tal van creaties in de tuin maken. Zo kunt u ze van verschillende formaten in groepjes bij elkaar zetten, maar ook twee grote bollen in potten aan weerskanten van een ingang of deur als ‘poortwachters’. Daarnaast kunt u een mooie Ilex crenata wolk creëren met verschillende formaten bollen.

Ilex crenata bol gemakkelijk aanplanten.

Ilex crenata bollen kunt u zowel in de zon, halfschaduw als schaduw plaatsen. Het aanplanten is zeer eenvoudig. Om direct voor een juiste start te zorgen, kunt u het beste rododendrongrond gebruiken bij het aanplanten.

Ilex crenata bol snoeien.

Wilt u de mooie bolvorm van de Ilex crenata bol goed behouden? Snoei ze dan vier a vijf keer per jaar. Snoei ze vanaf bovenaan en ga met de vorm mee naar beneden. Op deze wijze maakt u eerst een kruis naar beneden toe, waarbij u tussendoor goed controleert of de bol langs alle kanten gelijk is.

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen van onze klanten. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Uw Ilex crenata bollen vervoeren wij met net zoveel liefde en aandacht, als dat we deze kweken. Onze chauffeurs hebben groene vingers en weten precies hoe ze met deze planten om moeten gaan.

Bestellingen op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van de kleinste Ilex bollen (20 cm), worden woensdag afgeleverd. Bestelt u deze planten op dinsdag of woensdag, dan worden ze op vrijdag afgeleverd. Betreft het Ilex crenata bollen groter dan 20 cm? Dan komen wij binnen een week langs en hoort u z.s.m. welke dag en tijdsbestek dit exact wordt. 

Heeft u voorkeur voor een specifieke dag of week? Geef het gerust aan bij de bestelnotities, wij houden hier graag rekening mee.

Nee, u heeft geen groene vingers nodig voor zowel het aanplanten als het onderhouden van de Ilex bollen. Het snoeien is een eenvoudige klus, vraag gerust naar onze tips voor het behouden van een mooie bolvorm.

Ziet een plant er onverhoopt niet meer gelukkig en mooi groen uit, ondanks de aandacht die we er samen aan hebben gegeven? Met onze groeigarantie van maar liefst 3 maanden heeft u gegarandeerde een groene haag! Neem contact met ons op in het geval van een plant die er niet meer goed uitziet, dan zorgen wij voor vervanging.

Nog niet helemaal overtuigd? Dit zeggen klanten!